Home » Handige producten » Gezond afvallen met een eiwitdieet
  • Gezond afvallen met een eiwitdieet

    Foto-milkshake-aardbei-300x300Afvallen is makkelijker gezegd dan gedaan. Nu er steeds meer zonnige warme dagen komen en de vakantie voor de deur staat, willen veel mensen toch nog een paar extra kilo’s kwijt, maar bij voorkeur wel op een verantwoorde manier. Afvallen met een eiwitdieet kan een goede manier zijn om uw gezondheid en de snelheid bij het afvallen in balans te houden. Eiwitrijke shakes kunnen u helpen uw doel te bereiken.

    Eiwitten zijn belangrijke stoffen in ons lichaam. Ze behoren naast koolhydraten en vetten tot één van de drie belangrijkste voedingsstoffen die ons lichaam dagelijks nodig heeft. Onze cellen, spieren en DNA zijn voor een groot deel opgebouwd uit eiwitten. Eiwitten worden verdeeld in plantaardige en dierlijke eiwitten. Onder plantaardige eiwitten vallen voedingsmiddelen als: brood, graanproducten, eieren, noten en peulvruchten. Dierlijke eiwitten worden geleverd door producten als:  vlees, vis, melk en kaas.

    Om op een gezonde manier af te vallen, is het van belang om gebruik te maken van producten met een hoge kwaliteit aan eiwitten. Waarom? Uit producten met hoge kwaliteit eiwitten kunt u meer voedingstoffen halen, zonder meer te gaan eten. Vitadis heeft speciaal hiervoor eiwitrijke shakes op de markt gebracht. Deze shakes zitten boordevol eiwitten en zijn rijk van smaak. De shakes zijn verkrijgbaar in diverse smaken zoals: aardbei, bosvruchten, vanille, mokka en chocolade.  Ze dragen bij aan het afvalproces, zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. Ze gelden als gezond tussendoortje en dragen bij aan de instandhouding van uw spieren tijdens het afvallen.

    De shakes zijn makkelijk en snel te bereiden. Binnen enkele minuten kunt u genieten van een verantwoord tussendoortje!